Popular Posts

Monday 13 June 2011

Isskirtine kede


Birzelio 13d. 2011

Kede, taburete, fotelis.
Kiekvienas sis daiktas pritaikytas zmogaus sedejimui, laukimo tarpui sutrumpint/ palengvint; daiktas, kuris yra labai svarbus ofiso darbuotojam, neisivaizduojamas vakarienes ar pusryciu stalas be kedziu, senyvo amziaus zmonems privalomas poilsio objektas aplinkoje. Galima vardint be sustojimo atliekamas kedziu funkcijas...
Rusiu yra ivairiu: su atramom nugarai arba rankom, masaziniu, kietu, minkstu, bariniu, standartinio dydzio, zemu, skirtu tik dekorui ir taip toliau.

Tradiciskai kedes turi keturias kojas, pasitaiko ir trys. Taciau siais laikais mada ir neribojama vaizduote isplete dizaina ir kuria placiu standartu kedes. Sie interjero baldai gaminami is ivairiausiu medziagu: medzio, metalo, plastmases, akmens, tekstilines medziagos, tikros ir nevisai gyvunu odos, kartais stiklo ir pan..

Ergonomika.
Jei kadanors perkant kede isvysite si zodi ant etiketes- tai labai geras zenklas, reiskiantis, kad Jusu pirkinys buvo kurtas naudojantis technikos, inzinerines psichologijos, estetikos, darbo higienos, fiziologijos, antropometrijos, biomechanikos duomenimis ir metodais, siekiama sukurti optimalias darbo sąlygas (priemones ir aplinką), kurios tausotų žmogaus sveikata, laiduotų darbo sauguma ir našumą. Sutrumpinam: patogumas, pilnai pritaikytas prie zmogaus stuburo, kad nejaustume nugaros skausmu.





Virsuje matome siuolaikines kedes praskaidrinancios kasdienine nuotaika! Nestandartiniai sprendimai, kurie puosia interjera, suteikia originalumo jausma ir atkreipia demesi i save.

Lilija

1 comment:

  1. Tikrai labai svarbu pasirūpinti savo namų aplinka... Juk ten praleidžiame gan daug laiko. Pateiktos kėdės įdomios ir visai neblogai žiūrisi, bet mano namuose gaila tokios netiktų.

    ReplyDelete