Popular Posts

Monday 6 June 2011

Pradesim "blogint"! by Lilija

Birzelio 6d. 2011

Sveiki!

Nusprendziau igyvendinti sena savo minti- pradeti rasyti bloga apie musu namu jaukuma! Apie grozi, harmonija, individualuma ir estetika namu erdves!
Labai tikiuosi, kad ivairus mano patarimai ir pasiulymai, pades susikurti svajoniu namus!


 Gamta, medis, kailis- spinduliuoja siluma ir jaukumu (P.S. Super poilsis garantuotas!)
Medis- seniausiai zmogaus pradeta naudot naturali gamtos medziaga musu reikmem igyvendint.

Siandiena labai nesivelsime i detales ir tiesiog susipazinsime! :)


Virsuje Matote Mane "Elfu Luvre" Dublinas, Airija (Sio muziejaus esme yra supazindinti lankytojus su nykstukais, gnomais ir visokiom kitom mitinem butybem, bei airiskai paprociais susijusiais su siais padariukais. Po to buvo turas po nykstuku namus, kur jautemes tikri "mini"!)

Esu 21metu studente menininke, gyvenanti uzsienyje. Emigracija mane suviliojo, kaip ir daugeli jaunimo. Nesigailiu del to, o net dziaugiuosi, kad ir kaip graudziai tai skambetu patriotisku atzvilgiu.
Studijuoju Dekoracija/ Interjero Dizaina/ Interjero Architektura. Nuo spalio pradesiu mokytis finalinius Bakalauro metus. Laukiu nesulaukiu rudens! :)
Turiu patirties rasant straipsnius i laikrasti interjero dizaino tema, taip pat, menu domiuosi jau daugiau nei 10 metu! Lankiau meno mokykla, privacius kursus pas dailininka ir VDA ("Vilniaus Dailes Akademija") interjero dizaino kursus....bet nepavykus istot ten kur planavau/svajojau, nusprendziau "nesiblaskyti", o siekti uzsibrezto tikslo- buti interjero dizainere! Juk musu niekas neriboja, mes galime pasiekt ir gaut viska ka tik panoresime- tiesiog reik turet valios, noro ir tikslo! Teigiamas mastymas mus visad stumia i prieki- pabandykit uzsibrest koki nors tiksla (nebutinai dideli) ir jo siekt! Pamatysit pavyks ivykdyt tai su kaupu, jei tik bus pozityvus nusiteikimas su noru ir valia!

Rytoj uzsibresiu tikla supazindinti Jus su mano dabartine veikla ir artimiausiais planais, kurie skirti interjero dekoravimui! Be siu daiktu namai butu tusti! Ir galiu garantuoti, kad vos ne kiekviename buste mes turim bent po viena is ju.

Susitiksime cia rytoj!

Nepamirskit, pagarbiai komentuoti/vertinti, siulyti ir klausti! Su didziausiu malonumu atsakysiu i visus Jusu klausimelius.

Pagarbiai, Lilija :)

No comments:

Post a Comment