Popular Posts

Monday 13 June 2011

Duso idejos


Birzelio 14d. 2011

Dusas daugumai yra kasdienis geriausias draugas, pededantis atsigaivinti, atsipalaiduoti, nusiprausti nesvarumus ar itampa, moterims dazniausiai pirmoji ir pagrindine grozio procedura.

Pateikiau keleta naujoviu/ ideju Jusu namam. Virsuje matome dusa su spalvomis ir apsvietimu. Tokie dalykaui vadinami Spalvu Terapijomis. Kiekviena pasirinkta spalva teikia didesnes norimas relaksacijos emocijas:

*Raudona- aistra, drasa, energija, stiprumas, gera sveikata, pasitikejimas;
*Sviesi melyna- ikvepimas, mazina nerima;
*Violeine- jega, didina orentavimosi, samoninguma;
*Melyna- taika, gyjimas, ramybe;
*Zalia- harmonija, balansas, gyjimas;
*Balta- grynumas, nuosirdumas, atstumia negatyvuma.

P.S. Siuolaikiniai SPA labai megsta naudoti spalvu terapijas, nes tai padeda slopindi susikaupusias psichologines problemas.


Tokius dusus vadinu "Super dusais" :)
Jei norite buti issveisti kaip masina is visu pusiu su masazuojanciom srovem, sis prausimosi aparatas tada yra butent tai ko ieskote. Viduje rasite LCD TV, radia, zadintuva, atramas, ivairius masazuoklius, sviesa ir dar daugiau. Atkreipkite demesi i "islipima"- koks patogumas, ypatingai senyvo amziaus zmonem. Patogus ir daug saugesnis, nei musu standartines vonios.


Virsuje pigesnis variantas be "navarotu" :)
(Virsuje vonios ilipimo, o apacioje Spalvu Terapijos)


 Apacioje:
Romantiska, individuali, moteriska ideja



Virsuje:
Kas dar nemate sios naujoves, tai ji tikrai verta investuoti. Dziovintuvas/ sildytuvas/ dregmes surinkejas. Greitai apsildo vonios kambari, kad nereiktu pliuskentis saltoje erdveje, (taip pat greiciau dziusta ranksluosciai ir ne taip jaucias dregme). Pagrindinis pliusas ir ideja sio isradimo- nenaudoti kuno ranksluosciu ir fenu. Isdziovina Jusu plaukus ir visa kuna per keles minutes!

Visai smagu butu, mum panelem, kad nereiktu ilgai terliotis su plauku dziovintuvais, o iskart "du viename" nuveikiam ir ramiai rengiames!

Lilija

No comments:

Post a Comment