Popular Posts

Saturday 11 June 2011

VERSACE

Birzelio 11d. 2011

Labas rytas,

Linkiu gero ir stilingo sestadienio ryto visiems!
Siendiena perzvelksime garsiausiois pasaulio dizaineres Versace darbus. Ji pagrinde kuria moderno ir klasikos misini, pradedant decoro detalem- baigiant lektuvo ar masinos interjeru. Visi sios dizaineres darbai spindi prabanga ir senove dvelkanciom grozybem, kurios nesensta.

Drabuziu parduotuve. Patogi, jauki ir maloni akiai. Nereik ieskoti drabuziu lentynose ar narsyti tarp pakabu. Pavaiksciojus tarp manekeniu gali iskart issirink ko sirdis geidzia, sutaupius daug brangaus laiko. O profesonalus aptarnavimas iskart paruost matavimosi kabinoje Jusu pasirinktus drabuzius.


Masinos "Lamborgini" salonas. Speciali laida, 6,5 litru variklio "Lamborgini Murcielago LP640 Versace". Kiekviena detale yra apgalvota, pritaikyta paciu geriausiu  budu, bei aptarta su specialistais ir rastas geriausias variantas.



Namu interjeras. Pasijusti galima, lyg gyventume karaliu rumuose. Prabanga! Klasika! Siuolaikiskumas/ Modernas! Isskirtinis dekoras! Ramybe/ atsiribojimas nuo isorinio pasaulio.



Visi salo irankiai ir aksesuarai taip pat sukurti Versace. Juos galima isigyti internetu www.versace.com, bet teks pakrapsyti pinigines, nes mazdaug 100e normaliam puodukui tektu pakloti:


Lektuvo salonas. Paprasta, subtilu, ramina, jautiesi kaip namuose. Tikra elito klase privaciuose lektuvuose. Versace bendradarbiauja su privaciu oro liniju bendrovem:


Galime pasisemti daug ideju ir pritaikyti savo namuose, kad zenktume koja kojom su mada.

Lilija

No comments:

Post a Comment